کنکوری ها

کنکوری ها
 
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کنکوری ها و آدرس conquer.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





انتخاب رشته

۱ – مهمترین نکته در انتخاب رشته “علاقه” داوطلب است.

متأسفانه برخی از داوطلبان به جای اندیشیدن به رشته مورد علاقه خود، تمام همت خود را صرف نوعی انتخاب رشته می کنند تا احتمال قبولی آنها افزایش یابد. یعنی درصدد هستند صد رشته انتخابی خود را طوری اولویت بندی کنند که بدون توجه به علاقه خود فقط در یک رشته قبول شوند در صورتی که این تصور خیالی باطل است. به عنوان مثال اگر رتبه کشوری داوطلبی در گروه آزمایشی ریاضی و فنی ۱۰۰ باشد و رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت را به عنوان انتخاب بیستم خود تعیین کند و داوطلب دیگری با رتبه ۱۰۱ همان رشته را به عنوان اولین انتخاب خود تعیین کند داوطلبی که رتبه ۱۰۰را کسب کرده در اولویت قرار می گیرد مگر این که این داوطلب در انتخابهای قبل از انتخاب بیستم خود (عمران دانشگاه علم و صنعت) پذیرفته شود. به همین دلیل توصیه می شود داوطلبان فقط براساس علاقه، توانایی و استعداد خود انتخاب رشته نمایند

۲ – انتخاب رشته باید منطبق با “استعداد” داوطلب باشد.

برخی از داوطلبان که رتبه های یک، دو یا سه رقمی کسب می کنند با توجه به رتبه خوب خود اتوماتیک وار به دنبال انتخاب رشته هایی مثل پزشکی و مهندسی و… می باشند و استعداد و توانایی خود را در نظر نمی گیرند و برعکس عده ای دیگر از داوطلبان که رتبه خوبی ندارند با انتخاب رشته های پایین تر که متقاضی کمتری دارند بدون توجه به استعداد و توانایی خود به دنبال راهیابی به دانشگاه هستند. و در زمان انتخاب رشته، رشته ای را بدون توجه به علاقه و استعداد خود انتخاب می کنند، که باید حداقل دو تا چهار سال با آن رشته درگیر باشند و بعد از فارغ التحصیلی باید زندگی خود را در گرو رشته ای بدانند که هیچ تمایلی به آن ندارند. آیا به نظر شما این گونه خود را اسیرکردن بهتر است یا یک سال دیگر صبرکردن و با آمادگی بیشتر در رشته مورد علاقه و منطبق بر استعداد خود پذیرفته شدن؟
منظور از “استعداد” توانایی و قدرت انجام دادن برخی از کارها و اموری است که این موجب می شود آن فرد از افراد دیگر متمایز شود. برخی از افراد با این که از استعداد متوسط در یک زمینه خاص برخوردار هستند اما بر اثر همت و تلاش مداوم در آن زمینه موفق می شوند و برعکس عده ای دیگر با این که از استعداد بالایی در یک زمینه برخوردار هستند اما به دلیل بی توجهی به استعداد خود از این نعمت خدادادی بهره مند نمی شوند.
پس داوطلب باید، استعداد خود را کاملاً مدنظر داشته باشد و رشته ای را انتخاب کند که با استعدادش سازگار است. به عنوان مثال داوطلبی که در دوره دبیرستان در درس ریاضی ضعیف بوده چطور می خواهد رشته حسابداری را انتخاب کند و در صورت پذیرش چطور می تواند موفق شود؟

۳ – انتخاب رشته باید منطبق با “انگیزه واقعی” داوطلب باشد.

هر داوطلبی انگیزه خاصی برای راهیابی به دانشگاه دارد عده ای از آنها برای دست یافتن به منزلت و اعتبار فردی و اجتماعی، درصدد ورود به دانشگاه هستند. عده ای دیگر به خاطر کسب شغلی مناسب به دنبال راه یافتن به دانشگاه هستند.انتخاب رشته کنکور
و برخی دیگر به دلیل علاقه به رشته خاص مثل پزشکی یا مهندسی سعی در ورود به دانشگاه دارند و عده ای دیگر فقط به فکر کسب مدرک هستند.
به هر حال هر داوطلبی با انگیزه خاص قصد ورود به دانشگاه و انتخاب رشته را دارد اما آنچه که در اینجا اهمیت پیدا می کند، تمایز بین انگیزه واقعی از انگیزه غیرواقعی است.
چون برخی از داوطلبان ناخواسته و ندانسته اسیر انگیزه های کاذب می شوند یعنی تحت تأثیر شرایط جامعه و افکار و عقاید خانواده، دوستان و اطرافیان قرار می گیرند و برای خوشایند دیگران به طور موقت به رشته ای علاقه مند می شوند که این انگیزه غیرواقعی است و در آینده دانشجو درگیر پیامدهای ناشی از یک انتخاب نادرست می شود.
اینجاست که خانواده داوطلب، دوستان و اطرافیان، باید او را در راستای انگیزه واقعی خود تشویق کنند تا انتخاب رشته ای مطابق با علاقه و انگیزه واقعی خود داشته باشد

۴ – انتخاب رشته باید با چشم باز و “شناخت” دقیق انجام پذیرد.

البته مبحث مربوط به شناخت رشته های دانشگاهی به عقب برمی گردد یعنی داوطلب می بایستی از مدتها پیش با بهره گرفتن از منابع معتبر انتخاب رشته، مشورت با خانواده، آشنایان و دوستانی که فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند ، شناخت دقیق و کاملی از رشته های مورد نظر خود کسب کرده باشد و با شناخت کامل اقدام به انتخاب رشته نماید.

۵ – داوطلب باید در هنگام انتخاب رشته “موقعیت شغلی” رشته های انتخابی خود را مدنظر داشته باشد.

او باید آینده شغلی هر رشته انتخابی را به دقت بررسی کند تا شغلی که در آینده به دنبال آن رشته تحصیلی پدیدار می شود با خصوصیات فردی، شخصیتی روحی و روانی او سازگار باشد.
نکته دیگری که باید داوطلبان هنگام انتخاب رشته بدان توجه کنند بازار کار رشته های مورد نظر است. چرا که بعضی از رشته های تحصیلی زمینه های اشتغال بهتری نسبت به برخی دیگر از رشته ها دارند. چه بسیار فارغ التحصیلان دانشگاهی که به دلیل بیکاری و عواقب ناشی از آن دچار سرخوردگی و ناامیدی می شوند. پس بهتر است داوطلبان از همین حالا به نوع شغل و زمینه های اشتغال رشته های انتخابی خود توجه کنند.

۶ – داوطلبان در هنگام انتخاب رشته و دانشگاههای خارج از شهر یا استان محل سکونتشان باید به شرایط و مسائل مربوط به “دور از خانه و خانواده” بودن توجه کنند.

چون تحصیل در شهرهای دور نیاز به روحیات شخصی و خانوادگی خاصی دارد بهتر است داوطلب از همین حالا مسایل و مشکلات مربوط به دوری از خانه و خانواده، مشکلات خوابگاهها مشکلات اقتصادی و… را در نظر بگیرد و چنانچه قدرت سازگاری با این مسائل را در خود می بیند اقدام به انتخاب رشته و دانشگاه دور از محل زندگی خود نماید. ۸،برخی از رشته ها و دانشگاهها دارای “شرایط خاص” هستند و پذیرفته شدگان در آن دانشگاهها باید طبق شرایط و ضوابط خاص آموزشی آنجا رفتار کنند.
داوطلب قبل از انتخاب رشته ای مثل رشته های نظامی یا انتظامی باید با شرایط خاص آن دانشگاهها مثل پوشیدن لباس فرم، طی مراحل آموزشی و آمادگی رزمی، تمرینات بدنی و…
آشنایی داشته باشد و در صورت انطباق با آن شرایط اقدام به انتخاب رشته در این دانشگاههای خاص نماید.
با توجه به مطالب مذکور داوطلبان باید با درنظرگرفتن تمامی موارد با دقت کامل انتخاب رشته کنند و به هیچ وجه دست به انتخاب رشته تصادفی نزنند و آینده خود را به دست شانس و تقدیر نسپارند چون برای هر جوانی مرحله انتخاب رشته مرحله ای بسیار حساس و تأثیرگذار در زندگی و سرنوشت اوست و نباید بی توجه از کنار آن بگذرند.

http://riazisara.ir/post/931

 

 

 

 

 

 

جام جم آنلاین: معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت توجه و دقت داوطلبان علوم تجربی برای انتخاب رشته در گروه پزشکی گفت: داوطلبان بر اساس علاقمندی رشته خود را انتخاب کنند و توجه داشته باشند که امکان تغییر رشته و دانشگاه در پزشکی وجود ندارد.

دکتر محمدعلی محققی در گفتگو با مهر افزود: اولین موضوع در انتخاب رشته، توجه به کارنامه و رتبه علمی است. داوطلب شانس پذیرفته شدن خود را در اولویت های انتخابی در نظر بگیرد چرا که ممکن است فردی با نمره ای که دارد در رقابت نمره های بالا موفق نشود و خود را از امکان پذیرفته شدن در اولویت های دیگر محروم کند.

وی افزود: نکته دیگر در انتخاب رشته گروه پزشکی، این است که فرد باید ضمن علاقمندی، با رشته انتخابی آشنایی داشته باشد. آشنایی با رشته انتخابی بسیار مهم است چرا که امکان تغییر رشته تحصیلی طبق ضوابط و مقررات وجود ندارد و افرادی که این کار را می کنند با مشکلات زیادی مواجه می شوند.

محققی اظهار داشت: ظرفیت شغلی آینده رشته، فراز و نشیب های رشته تحصیلی، امکان ادامه تحصیل و... از دیگر شرایطی است که باید در زمان انتخاب رشته مورد توجه باشد.

انتخاب درست محل تحصیل از نکات مورد اهمیت در انتخاب رشته کنکور گروه پزشکی

وی انتخاب درست محل تحصیل را از دیگر نکات مورد اهمیت در انتخاب رشته کنکور به ویژه در گروه پزشکی برشمرد و گفت: محل های انتخابی باید به درستی در نظر گرفته شود و نزدیک ترین محل به محل سکونت و زندگی داوطلب باشد چرا که امکان انتقال و تغییر وضعیت برای دانشجویان گروه پزشکی امکان پذیر نیست و شرایط انتقالی بسیار سخت است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: ظرفیت انتقال و مهمان شدن برای دوره دکتری حرفه ای از جمله پزشکی ، داروسازی و دندانپزشکی نزدیک به صفر است و امکان تغییر محل تحصیل وجود ندارد و هر ساله مشکلاتی را برای دانشجویان ایجاد می کند.

ظرفیت انتقال و مهمان شدن برای پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی نزدیک به صفر

وی گفت: داوطلبان با این تصور که پس از انتخاب رشته می توانند محل تحصیل و یا رشته تحصیلی خود را تغییر دهند، انتخاب رشته نکنند چرا که این امکان واقعاً وجود ندارد و متاسفانه این مشکلی است که در دانشگاه های مناطق کمتر برخوردار وجود دارد.

محققی اظهار داشت: ظرفیت رشته ها و پذیرش جنسیتی در دانشگاه ها که نسبت به نسبت جنسیتی سایر رشته ها متفاوت است، از دیگر نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: از سوی دیگر 11 دانشگاه علوم پزشکی به دلیل شیوه نوین آموزش پزشکی خود امکان نقل و انتقال ندارند و این موضوع در دفترچه کنکور سراسری سال 90 مورد تاکید قرار گرفته است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ دو شنبه 3 مرداد 1393برچسب:, ] [ 8:8 ] [ conquer ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو مطالب
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 14
بازدید ماه : 3
بازدید کل : 10515
تعداد مطالب : 7
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1

كد ماوس



کد کج شدن تصاوير